Ingredienser
Pannekaker:
1 ss smør
Godt med gressløk
Salt, hvitløkspepper, løkpulver, tørket dill og persille
2 egg
150 ml geitemelk
2 ss creme fraiche
1 ts bakepulver
150g pizzamel (tipo 00)
Fyll:
Smør til steking
1 sjalottløk
2 sjampinjonger
En halv paprika
Litt aubergine
Litt squash
Litt mer gressløk
Et dryss tørket dill
Et dryss tørket provence krydder
Et dryss tørket persille
Salt og pepper.
Ost til topping
Sour cream union dressing:
3 ss creme fraiche
Gressløk
Et dryss med hvitløkspepper, løkpulver, salt, tørket persille og dill.
Må smakes til med salt etter smak.
Slik gjør du:
Begynn med å skjære gressløken, og gi den et raskt fres i pannen med litt smør, krydre med salt, hvitløkspeper, løkpulver, tørket dill og persille, og sett til side sålenge.Finn frem en bolle, å ha i egg, geitemelk og creme fraiche, og rør dette til en jevn røre, ha i gressløken og smøret. Vei opp mel og bland bakepulveret inn i melet. Sikt i melet, og rør til du får en jevn røre. Røren skal være ganske tykk, så du må muligens forme de litt i pannen om du vil ha de runde. Jeg pensler først pannen med smør, og jeg pensler den kun en gang. Stek pannekakene til de er gylne på hver side, ha de på en tallerken, og la de stå på kjøkkenbenken når du er ferdig.
Skjær så grønnsakene og ha de i en stekepanne med litt smør, ha i krydderet, og stek grønnsakene i noen minutter.
Sett ovnen på 200°C varmluft. Finn frem stekebrettet, og ha på bakepapir. Begynn med å legge 2 pannekaker på brettet og ta grønnsaker og ost på de, legg en ny pannekake oppå og gjenta dette på alle pannekakene. Den øverste skal du toppe med grønnsaker, ost og litt dill på toppen. Stek pannekakene på varmluft i 10-12 min, osten skal være gyllen og pannekakene skal være sprø rundt.
Mens pannekakene er i ovnen kutter du litt mer gressløk, har i salt, hvitløkspepper, løkpulver, tørket dill og persille. Så tar du i creme fraiche og rører, så kan du tilsette evt. mer tørket dill og persille hvis ønskelig.
Topp pannekakene med dressing og dryss over litt tørket persille før servering.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar