På fredag var vi så heldige at vi fikk en Air Fryer fra foreldrene til samboeren min som de ikke brukte, og spurte da oss om vi ville ha den.
Vi hadde tenkt tanken å kjøpe en, men nå slipper vi jo det.
Jeg var også så flink at jeg glemte at det var pinse, og skulle handle på lørdag rundt kl. 19, men kom til en stengt butikkdør, og skjønte først ingenting før det gikk opp for meg at det er jo pinse.
Så nå har jeg levd på squash og ørret de siste dagene, og har måttet bruke det jeg hadde til å lage middag med.
Jeg måtte jo også prøve Air Fryeren så da lagde jeg spydene i den, spydene består av ørret, squash og chili med spisskummen, chili pulver, salt og pepper.
Jeg lagde også en tomatsalat med cherrytomater, rød og grønn chili og hvitløk.
Så hadde jeg bare litt creme fraiche i en skål og drysset over litt finhakket koriander.
Ingredienser
Ørret spyd:
1 ørret filet uten skinn og bein
1 rød chili
1/2 squash
2 ts spisskummen
1 ts chili pulver (Meksikansk)
2 ts tørkede koriander blander
Salt og pepper
Tomatsalat:
1 pakke cherrytomater (250g)
1/2 rød chili
1/2 grønn chili
1 hvitløksfedd
Salt og pepper
Limesaft
Annet:
Creme fraiche
Frisk koriander
Slik gjør du:
Begynn med å skjære tomatene i båter, og finhakk hvitløk og chili.
Ha så alt i en skål eller en bolle og smak til med lime, salt og pepper.
Finn så frem en dyp tallerken, ha i spisskummen, chili pulver, salt og pepper.
Skjær så squash og chili i store biter, og skjær ørreten også i ganske store biter.
Ha så ørreten og squashen i krydderet, og tre squash, ørret og chili inn på grillspyd.
Stek så grillspydene i Air Fryeren i 6-8 minutter på 200°C.
Ha så creme fraiche i en skål og finhakk litt koriander til å drysse rundt omkring.
Kommentarer
Legg inn en kommentar