Vi alle har dager der vi ikke orker å stå på kjøkkenet å lage middag, eller dager der vi har det travelt, og det er akkurat til sånne dager at "Haste Pasta" passer helt ypperlig!
Jeg pleier å lage dette veldig ofte når jeg har det travelt eller rett og slett ikke orker å stå på kjøkkenet i timesvis.
Sausen passer til alle typer pastaretter, og vil nok falle i smak hos både store og små.
Ingredienser
Du trenger:
2 hvitløksfedd
1 løk
1/2 spisspaprika
3-4 sjampinjonger
1 gulrot
220g Fusilli Pasta
1/2 boks mutti tomater
1 dl kremfløte
1 dl vann
1 grønnsaksbuljong
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
2 ts paprikapulver
2-3 ts tørket persille
Salt og pepper
1 ss creme fraiche (hvis ønskelig)
Slik gjør du:
Begynn med å hakke og skjære alle grønnsakene og riv gulroten på et rivjern.
Finn så frem resten av ingrediensene så du har det klart.
Kok opp pastavannet og kok pastaen etter pakkens anvisning.
Begynn så å lage sausen.
Ha litt olje i en panne og fres løken til den begynner å bli blank, og tilsett sjampinjong, la det frese under omrøring til soppen har krympet.
Tilsett så paprika, gulrot, krydderet og smuldre opp buljongterningen, bland sammen og la det frese i et par minutter under omrøring.
Tilsett så tomater, hvitløk, kremfløte og persille, rør om og la det putre litt.
Tilsett så vann og creme fraiche hvis du ønsker det, jeg bruker det når jeg har.
Smak så til med salt og pepper.
Ha så i pastaen mot slutten og bland sammen.
Riv over litt parmesan før servering.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På facebooksiden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar